Gridiron blog

Az amerikaifutball itthon és a nagyvilágban, a napi híreken túl. Elemzések, érdekességek.

Facebook

Twitter

Legutóbbi kommentek

2010.01.19. 06:30 playcaller

Januári szavazás

Felhívnám a figyelmeteket a jobboldalon található új szavazásra. Egy mini felmérést szeretnék végezni, hogy kicsit többet megtudjak a blog olvasóiról. Nem akarom túlbonyolítani, csak szeretném látni, hogy milyen szerepet tölt be az amerikaifutball az életetekben. A szavazást január végéig hagyom fent, utána összegzem a szavazatokat. Hátha valami okosat is megtudok belőle.

Az előző szavazás, melyben DIV I. lebonyolításról kérdeztem a véleményeteket, az osztrák rendszer győzelmével zárult (43,48%), és mint a hivatalos kiírásból is látszik, a szövetségben megfogadták a tanácsotokat. Szóval, mint látjátok, van értelme szavazni. (hozzá kell tennem, volt egy szavazó, aki egyéni választ jelölt meg, ő új normális szövetséget szeretne)

Előre is köszönöm az aktivitásotokat!

1 komment

Címkék: szavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://gridiron.blog.hu/api/trackback/id/tr981683376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

playcaller · http://gridiron.blog.hu/ 2010.01.19. 19:47:42

elnézést kérek a bíróktól, már reggel rájöttem a hibára, de sajnos nem volt időm korrigálni. Azért látom feltaláltátok magatokat.
süti beállítások módosítása