Gridiron blog

Az amerikaifutball itthon és a nagyvilágban, a napi híreken túl. Elemzések, érdekességek.

Facebook

Twitter

Legutóbbi kommentek

2010.02.26. 13:00 playcaller

Olvasnivalók közgyűlés előtt

Bár nagy nap ez a mai, - szövetségi közgyűlés lesz este, - érdemes azért a magyar amerikaifutball csapatok háza tájáról a híreket, cikkeket átfutni.

- a Budapest Titans beszámol a try-out óta eltelt pár hét történéseiről, illetve cikkük egyben felhívás is, melyben edzőket, segédedzőket és kickert/puntert keresnek. Szintén hozzájuk kapcsolódik, hogy blogjukon a szabályismerettel kapcsolatos kvízek mellett pár beszámoló és interjú is olvasható, melyben többet megtudhatunk az arénán történtekről, amolyan titánosan. A blog egyik bejegyzéséből azt is meg lehet tudni, hogy hamarosan megújul a honlap és a blog, minden sokkal interaktívabb lesz.

- a Budapest Wolves oldalán megjelent egy tájékoztató a játékosok számára a legfontosabb idei tudnivalókról. Nagyon szép és kerek, rengeteg információval. Az talán kimaradt, hogy egyelőre nem úgy néz ki, hogy indul idén a csapat a magyar bajnokságokban. Már hallottam innen-onnan, hogy nem tervezik indítani a W2-t idén, a tájélkoztató sem ír a kettes számú csapat indulásáról.

- a Dunaújváros Gorillaz nemrég megújult honlapja dícséretes módon elég sűrűn frissül és rendszeresen jelentkeznek friss, hasznos és fontos információkkal. Bachraty Kornél előtt le a kalappal, hogy ilyen aktív és folyamatosan segíti különféle cikkekkel a csapat és a játékosok felkészülését. Az utóbbi hetekben írt a csapat előtt álló felkészülésről (mind fizikai, mind adminisztratív tekintetben), a MACS regisztrációról, és tengerentúli felszerelés-rendelés lehetőségről.

- a Miskolc Steelers is aktívnak mondható, többé-kevésbé rendszeresen jelenik meg új cikk az oldalukon. A legfrissebbek az arénán elért 3. helyezésükről és a 2010-es szezonban rájuk váró feladatokról, elvárásokról szólnak.

- a Veszprém Wildfires is beszámol honlapján az aréna-szereplésükről

- a Zala Predators a kizárásuk óta elég kritikus hangot üt meg a MAFSZ-szal szemben. Több cikkben is ecsetelik a jelenlegi helyzetet, először a dunántúli csapatok hiányáról értekeznek, majd a Wolves és a Bulldogs helyzetéről adnak hírt, aztán szóba kerül a Sharks körül keringő pletyka, tudniillik nem biztos, hogy indulnak itthon, végül, de nem utolsó sorban a Gyimesi Mártonnal készült négyrészes interjú első része olvasható az oldalon. Az interjúban szóba kerül a korábban már több helyen megemlített külön kupa lehetősége a kizárt csapatok részvételével, amiről elvileg ma tárgyalnak a csapatok képviselői. Az azt hiszen nyugodtan kijelenthető, hogy a Ragadozók nem fognak ölbe tett kézzel ülni és csak elviselni a kialakult helyzetet.

- a Jászberény Wolverines try-out-ot tart március 6-án

- a Szeged Bats a márciustól érvényes edzés időpontokról ad hírt az oldalán

- a Tata Mustangs egy rövid bejegyzésben közli, hogy 2010.03.06-án edzőmérkőzést játszik a szlovák Nyitra Knights csapata ellen a THAC pályán 14:00-kor

Röviden ennyi. Még olvastam azt is, hogy most vasárnap (2010.02.28.) játszik a Miskolc Steelers a Budapest Eagles ellen Miskolcon, de pontos időpontot nem tudok, ha valaki tudja, írja meg kommentben. Köszönöm.

Jó olvasgatást mindenkinek, aztán jó közgyűlögetést is!

3 komment

Címkék: hírek wolves gorillaz titans predators miskolc steelers tata mustangs bats wolverines budapest eagles wildfires

A bejegyzés trackback címe:

https://gridiron.blog.hu/api/trackback/id/tr21791513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egyszeri Lovag 2010.02.26. 17:14:27

Miskolc nem játszik hétvégén, ugyanis elég vacak állapotban vannak a focipályák (sajnos), így el kellett tolni a közös edzést. Úgy gondolták, h a balesetveszély elkerülése érdekében inkább meg kell várni, amíg szikkadnak kicsit.
süti beállítások módosítása