Gridiron blog

Az amerikaifutball itthon és a nagyvilágban, a napi híreken túl. Elemzések, érdekességek.

Facebook

Twitter

Legutóbbi kommentek

2010.01.10. 11:00 playcaller

Induljon 2010 - magyar hírekkel

Tudom, hogy már mindenkinek elindult ez az év, a blog viszont csak most ébredezik a karácsonyi-szilveszteri álomból. Természetesen először is mindenkinek boldog és jó fociban gazdag új évet kívánok!

Mondhatnám, hogy nagy terveim vannak erre az évre, a bloggal kapcsolatban is, de inkább maradjunk abban, remélem érdemes lesz ide látogatnotok idén.

A magyar csapatok még csak most kezdenek mozgolódni, készülni a tavaszi szezonra, jobb esetben a  IV. Cellect Arénára (erről bővebben később). A MAFSZ szintén téli álmot alszik még, várjuk a 2010-es kiírást, illetve, hogy újra megtekinthető legyen a malf.hu vírusveszély nélkül. (mire leírtam, újra rendben van, úgy látom)

Essünk is neki ennek az évnek, kezdetnek olvassunk pár cikket a hazai amerikaifutballról.

- felkerült egy hosszabb beszámoló a Farkasok honlapjára a tavalyi évadzáróról, illetve az idei elképzelésekről, csapaton szabályokról. Azt hiszem egyet érthetünk abban, hogy ritka az ilyen  részleteket is nyilvánosan tárgyaló leírás egy csapat életéről a hazai egyesületeknél

- a Miskolc Steelers toborzót tartott tegnap Diósgyőrben, Combine Diósgyőrben címmel, kíváncsian várom, hogyan sikerült, remélem volt bőven jelentkező.

- a Gorillaznál a cél a címvédés 2010-ben, bár nem egyértelmű számomra, hogy ezt hogyan képzelik, hisz idén, ha minden igaz DIV. I-ben játszanak, ahol még nem nyertek, az alsó házban meg nem osztanak bajnoki címet. Bár ez csak kötözködés részemről. Tehát megjelent egy cikk az oldalukon ahol az idei elképzeléseikről írnak. Sok sikert nekik!

- az Újpest Bulldogs is újoncokkal erősítene, január 8-án indult a két hónapos rookie képzésük. További hír róluk, hogy idén kihagyják az arénát.

- az Újbuda Rebels az évadzáró bulijáról és Skizo Bowl-járól számol be kezdő oldalán

- nem tudom, hogy hivatalosan tagjai-e már a MAFSZ-nak, de hír a Budapest Eagles háza tájáról, hogy idén is meghirdetik toborzójukat, időpont még nincs, plakát már van, amin a sisak erősen hajaz egy Wolves sisakra, de lehet, hogy megint csak rosszindulatú vagyok, elnézést. Emellett elindult a honlapjuk www.bpeagles.hu címen, ami ning-re építkezik.

Szóval, túl sok minden nem történik a hazai amerikaifutball háza táján, (ha valamiről lemaradtam, szóljatok) de gyanítom, ha megjelenik végre a kiírás, (a helyzetre Laczának volt egy frappáns képregénye), beindul az élet, és már túl sokat nem kell aludni az arénáig sem.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek mafsz gorillaz amerikaifutball rebels budapest wolves miskolc steelers arena kupa újpest bulldogs budapest eagles

A bejegyzés trackback címe:

https://gridiron.blog.hu/api/trackback/id/tr701631980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása