Gridiron blog

Az amerikaifutball itthon és a nagyvilágban, a napi híreken túl. Elemzések, érdekességek.

Facebook

Twitter

Legutóbbi kommentek

2009.12.02. 11:50 playcaller

Olvasnivaló napközben

Senkit nem akarok munkakerülésre bíztatni, de ha megfáradtál az élő kapitalizmus építésében és úgy érzed ma már kerestél elég pénzt a cégnek ahol dolgozol, illetve a GDP rádeső részét is behoztad, van itt pár cikk, amit érdemes elolvasni. Nem mind friss, de mind hasznos.

Magyarul:

- A Broncos-Giants mérkőzés magyar, elég részletes összefoglalója. Nyilatkozatokkal, véleményekkel, statisztikákkal. (Erre az egész ebédidő is rámehet.) Respekt a cikkért a denversports.blog.hu-nak

- a Nemzeti Sport Online összefoglalója az egyeteni foci utolsó alapszakasz fordulójáról, Tim Tebow-val a főszerepben.

- rövid szösszenet a Dunaújváros Gorillaz aréna szerepléséről a Dunaújváros online-on.

- beszámoló a cheerleader-bajnokságról és interjú Molnár Ágnessel, a Miskolc Steelers Cheerleading szakosztályának vezetőjével a Borsod Online-on. Úgy néz ki, jövőre Miskolc lesz a verseny házigazdája. Gratulálok a miskolci lányoknak így utólag is.

- MNF - Drew Brees highlights a Nemzeti Sport Online-on

- és ugyanitt összefoglaló a Saints-Patriots mérkőzésől

 

Angolul:

- a 12. játékhét mérkőzéseinek videó összefoglalói egy helyen

- MNF összefoglaló

- elnézve a New Orleans Saints további alapszakasz mérkőzéseit, lehet, hogy újabb 16-0-ás csapatot üdvözölhetünk. Kis elemzés a jövőről.

- még mindig Saints és Brees, bár biztos látták már sokan, de nem lehet megunni: Brees meccs előtt hergeli a csapatot. (Nem rossz, de talán lenne még mit tanulnia Shrektől.)

- komolyra fordítva szót, Vic Carucci elemzi az Indianapolis várható menetelését a szezon további részében, illetve megnézte, hogy milyen problémával szembesülnek a csapatok.

- NFL Fanhouse power ranking a 12. játékhét után, megvan rá az esély, hogy mind a Saints, mind a Colts veretlenül zárja az alapszakaszt.

- Josh McDaniels anyázott egy kicsit a Giants elleni meccsen. Ebben még nincs semmi meglepő, megesik a játék hevében, de az NFL Networknek köszönhetően nézők milliói is hallhatták. McDaniels tegnap bocsánatot kért az elhangzottakért.

- a Chiefs visszavonultatja Derrick Thomas számát, a legendás 58-ast. Thomas 2000-ben halt meg egy autóbalesetben, idén került be a Hírességek Csarnokába. (A ProFootball hazai kiadása is megemlékezett róla)

- a Jets baseball-os segítséget hív, hogy megtanítsák Sanchezt becsúszni

- lehet, hogy a Jax mégsem költözik el Jacksonville-ből

Egy kis college:

- a New York Times szerint várhatóan így zajlik le a Bowl Season

- mi lesz veled Notre Dame, most hogy kirúgták Charlie Weis-t. A Wall Street Journal elmélkedése

- a Florida State Seminoles vezetőedzője bejelntette visszavonulását. Bobby Bowden 80 évesen 34, a Seminoles vezetőedzőjeként eltöltött szezon után nyugdíjazza magát. (összesen 44 évet vezetőedzősködött különböző egyeteni csapatoknál)

Bónusz:

- Stafford comeback győzelme a Browns ellen, bemirkofonozva

Kicsit sok lett, de ez csak pár nap termése, amit érdemes mindenképpen elolvasni, addig is, amíg formát nem öltenek a blog újabb posztjai. Jó olvasgatást!

2 komment

Címkék: hírek linkek nfl college

A bejegyzés trackback címe:

https://gridiron.blog.hu/api/trackback/id/tr811568208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása